Masterclass tijdens Vakantiebeurs

Van verwondering naar veerkracht

De wereld transformeert in rap tempo naar een volgende fase in onze beschaving. Vreemde wetenschappen en wonderlijke innovaties hebben ons leven en werk radicaal veranderd.

Masterclass tijdens Vakantiebeurs

De mogelijkheid tot ingrijpende persoonlijke en maatschappelijke vernieuwing is hierdoor nog nooit zo reeel aanwezig geweest. Hoe kunnen we in een tijd van immense verwondering veerkrachtig blijven en onszelf verbinden met deze continue veranderende toekomst?

Get on board!
Internationaal TEDx-spreker, bijzonder hoogleraar, friskijker en trendwatcher Ruud Veltenaar neemt je mee in een uniek inspiriment dat garant staat voor de nodige brainwaves. Dé smaakmaker van het ANVR-congres 2017 heeft een messcherpe visie op het onderwerp verandering en wat dit betekent voor jou als reisprofessional. In een uur tijd biedt hij concrete handvatten over joe om te gaan met diepgaande transformatie en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere jij en een betere wereld. Tijd om afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen die onze innerlijke leider beperkingen oplegt. Want iedereen is een leider en iedereen heeft een taak in deze veranderende toekomst!

Durf jij de uitdaging aan? 
Laat jezelf samen met honderden vakgenoten verwonderen door de wereld van technologie & trends, self empowerment en verandering en verlaat de zaal met een happy state of mind.

Natuurlijk is NHTV Executive Education betrokken en zien we u graag daar.
U kunt zich hier aanmelden.

woensdag 3 januari 2018

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wji houden u graag op de hoogte van ons aanbod aan programma's.

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Invalid InputMaak a.u.b. een keuze.


Maak a.u.b. een keuze.
Ga a.u.b. akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens voor de inschrijving van de nieuwsbrief
A.u.b. aanvinken of code invoeren

Partners

  • BARIN
  • Jong Logistiek Nederland

© Copyright 2017 NHTV Executive Education
Alle rechten voorbehouden