Nieuw programma aanbod: LEGO SERIOUS PLAY®

Is er in uw bedrijf behoefte aan meer teamwork en betrokkenheid? Bent u op zoek naar een manier om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en wilt u hierbij iedereen een stem geven? De LEGO SERIOUS PLAY® methode kan u hierbij helpen!

Nieuw programma aanbod: LEGO SERIOUS PLAY®

Wat houdt de LEGO SERIOUS PLAY® methode in? 
De LEGO SERIOUS PLAY® Methode begeleidt op een gefaciliteerde manier vergaderingen, communicatie en probleemoplossende processen. Tijdens dit proces worden deelnemers middels een serie van vragen telkens dieper mee de materie in genomen, waarbij elke deelnemer gevraagd wordt zijn eigen 3D-LEGO® model te bouwen. Deze unieke 3D-modellen dienen als basis voor groepsdiscussies, kennisdeling, probleemoplossing en het maken van keuzes.

Samen bouwen aan vertrouwen en gezamenlijke doelen 
Deelnemers gaan aan de slag met het bouwen van 3D-modellen van de eigen organisatie welke door middel van ‘storymaking’ tot leven komen en die de hoofdrol spelen in het uitdenken van verschillende scenario’s. Dit proces versterkt wederzijds begrip, verscherpt inzichten en zorgt voor sociale verwantschap in de groep deelnemers. De fysieke constructie van het bouwwerk dient als gespreksonderwerp en biedt zo een veilige omgeving waarbij ieder zijn mening en inzicht mag geven. Men zal ervaren dat de juiste vraagstukken worden besproken en uiteindelijk zullen deelnemers ervaren dat ze dingen kunnen zien door de ogen van hun collega’s - en andersom.

dinsdag 6 maart 2018

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wji houden u graag op de hoogte van ons aanbod aan programma's.

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Invalid InputMaak a.u.b. een keuze.


Maak a.u.b. een keuze.
Ga a.u.b. akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens voor de inschrijving van de nieuwsbrief
A.u.b. aanvinken of code invoeren

Partners

  • BARIN
  • Jong Logistiek Nederland

© Copyright 2017 NHTV Executive Education
Alle rechten voorbehouden