Voorbereidingen Leiderschapsprogramma in de reisindustrie

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor ons Leiderschapsprogramma in de reisindustrie! We doen dit in samenwerking met Penn State University.

Voorbereidingen Leiderschapsprogramma in de reisindustrie

Dit opleidingsprogramma is de perfecte kans voor high potentials in de reisindustrie die zich de komende jaren gaan voorbereiden op een leiderschapsfunctie en die willen investeren in persoonlijke ontwikkeling, netwerk en professioneel succes.

NHTV Executive Education organiseert dit leiderschapsprogramma in samenwerking met Penn State University, de gerenommeerde universiteit uit Pennsylvania, VS. Met professionele sprekers – het merendeel afkomstig van NHTV en Penn State, maar ook uit het werkveld – ga je aan de slag om je te verdiepen in uitdagende vraagstukken op diverse disciplines. Je kunt er hierbij vanuit gaan dat het programma van hoge kwaliteit en goed op elkaar afgestemd is. We geloven dat de lovende reacties na afloop van voorgaande ELP edities het bewijs zijn van de ware verrijking die dit programma voor je carrière kan zijn.  Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je zal nog dagelijks profijt hebben van je opgedane kennis, zeker gezien de transitie die de reisindustrie op dit moment doormaakt.

Het programma vindt plaats op absolute toplocaties in Nederland en Pennsylvania. Voorgaande edities hebben al bewezen dat een week studeren in de inspirerende omgeving van Penn State University wordt ervaren als ‘a once in a lifetime’.

Grijp deze kans aan en investeer in je persoonlijke ontwikkeling, je netwerk en je professionele succes. 

Lees meer.

donderdag 21 december 2017

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wji houden u graag op de hoogte van ons aanbod aan programma's.

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Invalid InputMaak a.u.b. een keuze.


Maak a.u.b. een keuze.
Ga a.u.b. akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens voor de inschrijving van de nieuwsbrief
A.u.b. aanvinken of code invoeren

Partners

  • BARIN
  • Jong Logistiek Nederland

© Copyright 2017 NHTV Executive Education
Alle rechten voorbehouden